Mössa, vantar och halsduk-trixet


Detta är en vidareutveckling i gegren upphittatlådor

Det börjar bli bitande kallt, helvetet har redan frusit till is och Pinockios näsa bara växer. Du tänker "Vad va det där mor satte på mina labbar, strupe och knopp" och faller sen tillbaka ner i köld-dvalan.

För er som vill prova på "det där" som kallas mössa, halsduk och vantar finns det ett trix som ger dig access till massor med mössor, halsdukar och vantar, helt gratis.

Gör så här:
Välj ut en butik som ser solidarisk (små butiker=solidariska) ut, gå in på butiken och säg:

-"Ursäkta mig, kan det vara så att jag tappade min mössa/vantar/halsduk (en eller flera artiklar, ju fler ju svårare att "pull it of") här?"

Dom kommer kanske att vilja ha en beskrivning, säg att saken/sakerna var svarta för merparten av vinteratiraljerna är det. Om du vill ha en annan färg på prylarna så säg det istället men då får du nog leta länge. Om allt går vägen tar dom fram en låda med tappade vantar och mössor etc. och låter dig gå lös på innehållet.
Om du hittar något bra som passar på beskrivningen du gav så säg högt och tydligt "Nej men guuud va bra, här var den/dom" och titta lyckligt på personen som hjälpte dig. Om du bara hittar en bra mössa i första butiken, gå till nästa och utför samma prosedur.

Se på det hela som att secondhand-shoppa, fast gratis.
Lycka till!