Trejda personlighet


En skitbra effekt med att vara vid liv är ju att man är någon man gillar att vara. Men ändå finns det dom som vill vara någon annan. Helt cepe egentligen. Det är ju därför någon random snubbe har hittat på "trejdnings-personlighetsliret".

Såhär går skiten till.

Du sitter med en polare och slöar. Sen bestämmer ni er för att spela. Du säger då vilket personlighetsdrag du tredjar från honom. Exempelvis: "Ööööh! Jag tar din oförmåga att tala med tjejer". Personen förlorar då sin oförmåga att tala med tjejer (personlighetsdraget). Detta skriver båda upp i ett varsit block. Sen är det den andra snubbens tur att göra samma sak.

Okej, hittils är det ju inte riktigt rocket science. Men nu kommer det extra coola. Om du nu snor din polares oförmåga att tala med tjejer innebär det ju, i praktiken, att du blir oförmögen att snacka omkull fruntimmer. Men vad händer med din polare? Blir han plötsligt He-Man (åh hå). Nej, givetvis inte. Men han besitter inte längre förmågan att vara oförmögen att tala med kvinnor. Hurvida han blir bra på det återstår att se, men han är iallafall inte oförmögen (bra kompisar lirar skiten hardkåre och faktiskt passionerat ger sig i kast med sina nya personligheter).

Och såhär håller liret på. Deltagarna bestämmer själva när och hur många personlighetsdrag man polsnattar (polaresnattar) och om man får tillbaka grejerna sen. Själva grundtanken med spelet är iaf att man får en fetbra chans att bli någon annan. Och det blir det ju altid extra spännande om spelet liras med okända människor över en kväll eftersom okända människor tenderar att skita i dig och din personlighet. Så dom kanske snor det du gillar allra mest.

Åh, shit - en annan grej. Om man är lite "new 2 the game" så kan man börja lite överskådligt, och kanske bara sno sin medspelares dåliga syn och sen göra narr av kompendiet och gå in i alla väggar man ser. Men sen, när det börjar handla om pengar, då är det lika bra att köra fullt ut. Ställ upp för dina kompisar och njut av att dom ställer upp för dig.