Kidnappning


Det har alltid varit tabu att skriva om olagliga gärningar i alla någorlunda faktaobjektiva uppslagsverk. När det kommer till kidnappning, till exempel, så har de etablerade informatörerna mest spridit myten om att kidnappning är "onödigt och taskigt". Emellanåt har människorovet även påståtts vara "orättvist".

Det där är moraliskt struntprat. Såhär enkelt krossar DU myten.

 1. Det är inte alls onödigt att kidnappa. Man måste erkänna att det förekommer ganska mycket okynneskidnappning både i Sverige och i Kina. Men vi vänder på biffen. Ska man prata om vad som verkligen är nödvändigt så räknar forskarna ofta upp "att äta, sova, andas och i vissa fall kidnappa".

 2. Nu när vi har konstaterat att kidnappning är nödvändigt så är det lätt att döda myten om att det ska vara taskigt. Om du är en av alla oss som MÅSTE kidnappa, så är det offret som är taskigt. Om hon inte låter sig kidnappas frivilligt vill säga.


Att kidnappa en person är inte särskilt svårt. Om du nöjer dig med att kidnappa vemsomhelst så rekommenderar vi att du står pass på ett skumt ställe med vapen i hand. Har du särskilda krav så räcker det med kort research för att du ska ringa in personen. Sverige är nämligen ett öppet och bra land. Några tips:

 • Kidnappa inte personen i samma kvarter som du tänker förvara den. Genomskinligt.
 • Du borde ha ett fordon att frakta personen i. Det är svårt att ta sig obemärkt ända till "fängelsehålan".
 • Ha ingensomhelst relation till offret ifråga. Genomskinligt.
 • Be offret att inte skrika på hjälp.
 • Eniro.se är en bra hjälpreda om du vill spåra upp något särskilt offer. Lunarstorm och Helgon kan också vägleda.
 • Prata inte om kidnappning. Inte ens med personer som du tror att du kan lita på.
 • Var snäll. Tänk på att offret också är en människa. En människa som har en svår tid framför sig.

  När du har tagit offret till din lya så är det bra om du börjar fundera på din avsikt. Vad vill du få ut av kidnappningen? Vi på LG2S anser att alla anledningar är bra, men du ska akta dig för att kidnappa för egen vinning. Det är inte särskilt tufft. Brainstorma utifrån några uppslag som LG2S tillhandahåller:


 • Säg inte ett ord till offret. Låt hon få det största och finaste rummet. Bjud offret på finaste lyxmat från Amerika medan du själv lever på krossade okokta nudlar. Anteckna allt som offret säger och skicka till rinkebysuger@gmail.com.
 • Klös ut ögonen på offret. Ta reda på hur stort ett öga verkligen är. (Ögon ser inte särskilt stora ut).
 • Låt offret bo i ett mellanstort rum. För var dag som går så lägger du in en ny möbel eller pryl i rummet. Dokumentera dag för dag hur offret väljer att möblera.
 • Göd offret på olika djurfoder. Fågelfrön, kaninvitaminer, grisöron. Byt meny veckovis.
 • Låt offret fotografera sig i olika vinklar. Lägg upp korten på Snyggast.se. Ge henne godare mat om hon får bra omdömmen. Om det är riktigt låga poäng så svälter du stackaren. Nej det var ju skitdumt sagt. Nån lär ju känna igen henne. Aja, det är ditt liv.

  Rymning har varit ett problem för många kidnappare. Låt det inte bli det för dig med. Se till att detta inte kan hända. Bomma igen fönster, förstärk dörrar och låt henne aldrig komma över något vasst som kan användas som vapen. Tvätta henne emellanåt.

  Slutligen vill jag bara säga några tankvärda saker. Även om det både är både roligt och tufft att kidnappa så bör du tänka dig för. Som kidnappare blir det svårt att ta emot besökare (släkt, kompisar). Du kommer att sakna den möjligheten. Dessutom kan det börja lukta illa. Vill du verkligen det?