Åsarna


Enligt Nayya:

Enligt säkra källor (innevånare i båda byar samt närliggande platser) den enda plats som är med håla än Sveg, och det säger en hel del. Läs artikeln om Sveg, bara, så inser ni att Åsarna är tamejfan den värsa ort i Sverige.

Åsarna stoltserade tidigare med en skylt där "Guldbyn" stod att läsa. Den är numera tyvärr bortplockad av någon mindre självmordsbenägen människa.

I Åsarna har t.o.m. Konsum stängt, och du har ingen som helst möjlighet att handla miljömärkta matvaror. Inga matvaror över huvud taget, förresten, om du inte går på Sibylla (som förmodligen ännu inte gått i konkurs, då många från s. Jämtland blir hungriga innan de anländer till Östersund).

Hamnar du i Åsarna, gå därifrån. Eller åk buss därifrån. Bil funkar också, så länge avståndet mellan dig och byn ökar. Ha ett trevligt liv.

Det finns runt 100 ställen som heter Åsarna i Sverige, men den här artikeln avser de åsar som ligger söder om Östersund. Man kan, om man vill, ta artikeln generellt för alla åsar med fotnoten att lokala skillnader kan förekomma.

uppdate 21/2:
"Guldbyn"-skylten är tillbaka. Åker ni förbi Åsarna, plocka ner den eller spotta på den. //Nayya

Det finns tydligen en väldigt kul lekpark vid skidstadion.