Mobiltelefon


Åter igen har historien överträffat sig själv, nu kan du ringa andra luffare utan att behöva flytta dig en meter!

Konceptet mobiltelefon har funnits ett tag, med det vara bara ca 10 år sen begreppet "nalle" slog igenom och gemene-man började inhandla dessa små användbara apparater. Sen dess har det hänt mycket innom mobilindustrin och i dag tjänar de stora pengar på 14:isar som vill vara "inne" och äga den senaste modellen av SonnyEricson (den är inte het för 5 öre, vi lovar).

Om du frågar LG2S så skall du inte ha någon ny, flashig dynga, skaffa en gammal fungerande i stället, då är du inte rädd för att tappa bort den och om sanningen skall fram så håller de gammla och grå mobilerna bättre än dagens skit + att du inte behöver sälja din röv på Ebay för att ha råd med den.

På din mobil kan du spela spel (gör det dock inte, luffa istället), ringa telefonsamtal, skicka SMS, spara nummer och info, WAP:a in på LG2S wap om du är hightech, snacka med folk som bygger sig, ställa klockan på väckning, kolla tiden/datumet m.m.

I grund och botten så är det en bra grej, skaffa en om du inte har någon och ring Kafka, väck dig eller kolla vilket århundrade du befinner dig i.