Camden Town


Otroligt rolig stadsdel i London. Man tar en liten tunnelbana norrut(om jag minns rätt).
när man kommit upp från tuben står man (iaf om man kom upp där jag kom upp) så borde man gå höger.
Så fort man kom upp kände man att luften bestog av lite extra kryddor. Efter en liten promenad på den vänstra sidan träffade vi på ett antal försäljare av lustiga svampar, kaktusar, cannabisgodis och LSA. Vårat mission var dock att köpa lite AlTeRnAtIvA kläder på sajberhunden och alla vi fråga om vägen dit svarade med mer eller mindre felaktiga svar. På vägen dit hittade vi dock trevliga cafeér och roliga affärer av alla dess slag. En affär sålde allt du behöve för att bruka cannabis. Varesig du har en stor eller liten plånbok. De hade en stor samling av bongar som dock va dyra men om man där för att köpa fanns allt du kan tänka dig.
Gatorna var dock som en typsik Arvikafestival med lite extra transor. Stämmningen var gemytlig men punkarna kan ha lite svårt för dig om du inte är punk. De flesta är dock schyssta och kan bjuda dig på både det ena och det andra. Om du av en händelse skulle få för dig att köpa lite svamp stå stanna gärna och prata med försäljaren om allt du undrar över. Träffar du en polack så säg hej från Sverige.
I Camden är det helt okey att var a hur snurrig som helst. Vakterna kan be dig att röka ...din cigg på andra ställen ibland och det finns en trappa man inte får sitta i. Gör du det endå kommer ett par vakter och kör bort dig en bit. Inga problem. Har du mumsat lite för mycket är alla vänliga och frågar hur då mår. Man kan även hitta en affär som säljer DMT musik. Hur man ställer sig till det är ju en annan fråga. Att ta sig till London är inte särskilt dyrt numera. Åker man med Ryan Air kan man få ruskigt billiga biljetter. Det som kostar är dock att ta sig från Stanstead in till stan. Åker man ett gäng kan man dock komma ganska billiga undan.
Senare mot kvällen finns ganska många softa nöjen i Camden om man inte är rädd för att se folk som tagit en sil för mycket.
Det finns en cuba-bar som är väldig trevlig. Det kan dock regna lite spindlar från taket.
Senare på kvällen kan man dessutom köpa maten lite billigare. En ganska stormåltid för 2£ är helt okey om man jämför med London i övrig! Det mesta är svindyrt.
Är man på jakt efter billig öl föreslår jag att man går iväg på lite mindre gator i Camden där ölen är mycket billigare än i stan. Köp mycket på en gång.

Det ska väl sägas att det finns en hel del slitna människor i Camden jag inte skulle vilja träffa på i en mörkgata.

Det finns även en liten å som rinner genom Camden. Nere vid den är det soft att sitta. Folk slappar å pyr eller läser. Bra ställe att till exempel inmundiga saker som man konsumerat.
Folk gillar inte att du tar kort på deras stånd.Robbelibobban lägger till:
Måste ta med att det finns marknad i Camden på fredag å lördag eller lördag å söndag!

wiingclIpPT____äNgell!!!1111ztakkars mei.<3kent också:
När man väl hittar sajberhunden blir man inte direkt besviken, di som läser måste förstå att vi snackar om en affär, stor som gallerian, med decibel runt 95. Rekomenderar även "Amsterdam in London" där det säljs det mesta som är ett måste för hemmaodlaren som inte är rädd för frågor i tullen.