Dunderklumpen

IMDB

Dunderklumpen är en film.

En film av fantastiska mått. faktum är att det är nått av det bästa som hänt.

Nedan följer en onödig beskrivning av handlingen,

då man säkert kan utgå ifrån att alla har sett filmen ifråga.Beppe Wolgers (gud är allsmäktig, Beppe Wolgers hans profet) är huvudrollen.

per Åhlin Regisserar (gud är allsmäktig Per Åhlin hans profet)Det hela kretsar kring Dunderklumpen, en mycket mystisk figur från fjällen kring Jorm i de förförisk vackra, men ack så förrädiska Jämtländska fjällen. Dunderklumpen är ensam. Han är lika ensam som svullo borde vara.

För att skaffa sig lite fart i livet gör han det enda rätta och nallar nåra försvarslösa kids leksaker. (OBS inga leksaker kom till skada under inspelningen. En dog)Dunderklumpen gör med leksakerna som tjejer kan göra med killar, och blåser liv i dom.

Snart är Äventyret i full gång i det magiskt laddade landskapet. Det är nästan eggande vackert.

Ett av dom oförsvarbart materialistiska kidsen jagar dunderklumpen genom skog och berg och talande vattenfall.

Och allt är på riktigt.

Det hela slutar med Världens ballaste berg som gör processen kort med eventuella meningsskiljaktiligheter. Som en naturlig Mr Arnold Svartneger.


Det finns givetvis goda chanser för att se en och annan get i den här filmen.

Innehåller även en humla utrustad med dialekt och batong.En skatt har dom också. Med "En liten Blomma, En vacker sten, En liten fågelfjäder och frihetens luft som blåser omkring oss"Fullbetyg.(Som vanligt rekommenderas Berusing till)

++++
++
+
+++++
+++++

Totalt: +++++