Fuck You Nyhetsbrev #8001

Hejhej. Det här är www.LG2S.se som talar. Luffarn's guide till Svea.
Fuck You nyhetsbrev är vårat fina nyhetsbrev som distribueras över elektro-post.
Våran slogan: Läs och reagera, fräs och artikulera.


-- SuperDuper LG2S --
Nu står vi i begrepp att lansera en SuperDuprigare version av den populära ungdomssajten www.LG2S.se. Det mesta kommer att vara sig olikt, och vare sig ni trivs bättre eller sämre så är vi nöjda med den första förändringen sedan 2005. Vår gamla slogan "Luffarens guide 2ill Sverige" kommer att slopas helt. Istället har vi två förslag; "The 'web' experience" eller "It's a World Wide Web".
Räkna med att uppleva SuperDuper LG2S innan sista April.

--Pojkar med känslor utforskar rymden--
Jepp, de stiliga popstjärnorna har skrivit en låt om U.F.O. och aliens. Den kommer att spelas som avslutningslåt under Pojkarna's sommarturné.
Orter: Eriksberg (1 juli), Fredriksberg (3 juli), Hannersberg (3-5 juli), Bollmoraberg (3 juni), Andersberg (1-3 juli) och Mora träsk (1 april).

-- Vill du vinna en miljon? --
Gå in på www.sverigelotten.se och läs deras oöverträffliga vinstplan. Vinst var fjärde lott! Fyra lotter á 100 dollares och segern är din.

-- Spela dataspel? --
Kulturskurkarna hostar, från och med April 2008, världens första röststyrda spelblogg. Den ligger just nu på www-adress http://www.kulturskurkarna.se/videospel. Ett hett tips är att prenumerera på spelbloggens rss-flöde, då kan du t.ex. läsa de hetaste nyheterna till morgonkaffet varje dag.

-- Sebastian byter namn --
Från och med måndag så kommer Sebastian att heta Sebastiona. Det är INTE en feminin art av Sebastian utan en mer adlig en. Sebastiona har nämligen adlats. "Jag är nöjd" säger the queen of england.

-- Sebastionas sexliv --
Sebastiona har testat en ny ställning. Bagheera kallar vi den, och den har berikat hans sexliv något otroligt mycket.
Varför den heter Bagheera? - För att det är klös i den. Raowrrrh.

-- Pistvakt --
Vakta pist i sommar? Anmäl dig gratis till rinkebysuger@hotmail.com så bjuder vi på sköna erbjudanden.

-- Flummar ur --
Gänget bakom LG2S flummar oftare och oftare ur i sina nyhetsbrev. Detta belönas med spö och rapp. Egentligen ville vi bara berätta att vi ska optimera sidan lite + obligatoriska uppdateringen ang Sebastionas nya fynd: Bagheera. Puss vi älskar dig.Fuck You nyhetsbrev är en del av LG2S som är en del av Kulturskurkarna.
Om du inte vill ha Fuck You nyhetsbrev nå mer, please visit http://www.lg2s.se/fuckyou.php och avregistrera.
Tack för ditt stöd...hjul.