Fuck You Nyhetsbrev #80000


(brought by the boys from LG2S.se (engelska is cool))


Nu blir ni allt snopna därhemma i grytten. "Är jag medlem i ett nyhetsbrev!?". Ja, och antagligen har du vart det ganska länge. Vi minns inte när vi senast skickade ut ett nyhetsbrev, vi var mycket yngre då.
Hej nu är vi här med ännu ett av våra väldigt uppdaterade nyhetsbrev.

- Vinnare i tävlingen -
I nyhetsbrev #79999 presenterade vi vinnaren i femtusenkronorstävlingen. Uppgiften var att måla en vit häst och vinnare blev Daniel Larsson från Piteå. Grattis Daniel. Vi skickar med en vit häst till dig.

- Vi vill ha bilder på svart, vitt och rött -
Ja nu är det dags. Vill du vara med på vårt nya projekt att fotografera och publicera varenda alternativ människa i Sverige, så maila. Vi vill gärna ha en eller två bilder så att man ser att du har skills. Bilden måste vara tagen på allmän plats (streetan, affären) och det måste vara du som tagit bilden. Om du tar med mobilkamera går det bra, men gärna så högupplöst som möjligt. Inga thumbnails plz!! Maila på info@lg2s.se. Om du ger oss många låter vi dig dricka direkt ur dunken.

- Kulturskurkarna.se -
Det har ju mest blivit prat, och nu ska vi sluta lova någonting. Vi tänker satsa på att kartlägga skummisar och patrask ett tag framöver. Kulturskurkarna avskrivs verkligen inte, men får ligga åt sidan. Eller ja.. vi ÄR ju kulturskurkarna, men vår hemsida kommer i alla fall att läggas, zå att säga, åt sidan.

- #lg2s på quakenet -
IRC är dött. Det har vi märkt. Men vi tänkte göra ett sista försök till att samlas i gäng och chatta skiten ur våra modem. Den 23:e var temat allergier i kanalen. Sedan dess har vi pratat om hundratals andra saker. En ny topic varje dag (möjlig lögn). Om du har tur kan du få voice!!

- Sebs sexliv -
Seb har ett barn nu, så går det när man har mycket sex. Seb hälsar att han har haft mycket sex, vilket ledde till ett barn. Grattis Seb till allt sex!

- Det har funkat kasst att logga in några dagar nu -
Det har funkat kasst att logga in några dagar nu, på LG2k, och det har berott på gammalt förgasarfilter eller lössittande bogvisir. Våra tekniker straffas as we speak i en källarhåla. Problemet med inloggning har dock lösts.

- Vi har en rolig deal här i Fuck World -
Vi tänkte låta bli att handla mat innan vi har käkat upp allt i skafferit, kylskåpet och till och med frysapparaten. Vi kanske lägger upp bild på internet så ni får se hur vi ser ut. Nej maten ser ut. Häng på LG2S Daily för uppdateringar.

Puss och kram - 2008 blir ett bra år
Annars jävlar

(Detta är ett nyhetsbrev som du antagligen har beställt på vår sida. Om du ångrar dig något fruktansvärt så kan du gå in på lg2s.se och ta bort skiten [lg2s alltså]. Gå in på artikeln "Fuck You Nyhetsbrev")