##FUCK YOU NYHETSBREV##

Vi blir så fan på er!


--LG2k--
Ett genombrott inom cybernetik och fläskläppar! LG2S, vi, har släppt det som i folkmun kallas ett community. Om du inte redan är medlem och cybersexar med närmaste granne så lovar vi att straffa dig med böter eller liknande.
Vi kallar det Luffarens Guide 2ill Kommunikation. Fyndigt av oss, vi vet. Den bästa och mest använda funktionen (borde vara) är "Kvart". Du delar ut en kvart som luffare sedan kan vila sina trötta lemmar på under luffen och du får vänner. Känns det riskabelt och lite klibbigt så struntar du i att dela ut kvart och letar upp någon annans istället, som du sover i. Alla andra jävla funktioner som brukar finnas har vi härmat och lagt in huller om buller.
Releasefesten hålls den 17:e april på Pet Sounds - Skånegatan, Sthlm. Redaktionen kommer inte att delta eftersom vi har en hårdrockarbög att dänga upp någonstans borta i Härjedalen.
Systemkraven för communityt är 386 i processorkraft och 2 mb RAM.
Vi ses där och kom ihåg att deklarera.


--Avundsjuka LG2S--
Vi är ju kända för att vara ett gäng killar och tjejer som gärna retas med allt från helgon.net till anorexi. Nu har rykten uppstått att vi trycker ner andra för att vi helt enkelt är avundsjuka.
"Det är sant. Jävla liv.." kommenterar Milq.
"VAFAN SÄGER DU!? SKA JAG STICKA KNIVEN I DIG ELLER!?" skriker Seb.
"Kattungar är gjorda av.. kött." låter Starfighter hälsa.
En nykter talesman för hemsidan berättar att reportrarnas bitterhet bara blivit värre av dessa rykten och att de nu därför säljer sidan till sitt största retobjekt; Susning.nu.


--Sebs sexliv-
Seb låter meddela att han är s.k "Dead inside".


--Påskmat--
Till påsken har vi handlat mat för ungefär 620 kronor. Smarrigt som fan!
Duschcreme 500 ml
Piratsvärd 3 st
Chokobars
Popcorn 907 g
Wokgrönsak
9 l läsk, premier
Potatisbullar 3 kg
Persilja
Med mycket mycket mera.
Varför skriver vi det här undrar ni? För att vi tror att ni vill veta allt om oss.
Och det vill ni.


--Anna Ternheim död--
Den fjärde april gick den prisade singer/songwritern Anna Ternheim i graven. Efter en bilolycka vårdades hon på Malmö lasarett i fyra timmar innan hon tillslut avled. Pojkar med känslor lovar att ha en minnesspelning i hennes ära.