Fuck You Nyhetsbrev #14

Nu htmlformaterat och dryyyygt

IRC Skälver
----------------
Det populära protokollet för att skicka textsträngar till IRCservrar för att översättas till chat är åter på tapeten. Hett just nu är #LG2S på Quakenet. Tusen och åter tusen kvinnor från hela världen samlas hos oss för att chatta ohämmat med dig. Bygg dit nu!
https://lg2s.se/artikel.php?id=584
För dig som inte får ladda ner pr0n, bj4s eller m1rc till pappas dator finns en webbircare på http://www1.shellkonto.se/nilswarm/irc.html
Ny slogan också:
#LG2S - bash.org tjänar dollares på oss


LG2S XP? HALLÅ?
------------------------
Ni är sjukt nyfikna på detta nya sätt att umgås och lära sig livet. Milqy låter meddela att det inte är särskilt långt kvar till release. Läs hans egna ord om slaveriet bakom maskineriet på bloggen http://milqygrinar.blogspot.com

Releasen av XP kommer att bli S:t Patricks day. Om det skiter sig så blir det den 23 mars istället. Stå ut.

NAHMEEN!?!?
------------------
Det sista numret av Nahmeen släpptes ikväll. Läs och gråt, sen kan ni bli glada eftersom vi kommer att göra andra sidoprojekt istället.

https://lg2s.se/nahmeen

Framtiden
--------------
Kulturskurkarna kommer i skuggan av Nahmeen!?!? framförallt att lägga det andra krutet på en nätserie och våran berömda webradio. Nätserien är alltså foton med text som förklarar vad vissa rollkaraktärer säger när de står och ser fåniga ut. Vi känner att det här konceptet är alldeles nytt.

Våran webradio, I väntan på X-mas med några snälla grabbar, sänder sina radioprogram lite då och då. Det är flams, musik och naket. Varje sändning förvarnas i tid i LG2S Daily. Check it out, broken man.

Sebastians sexliv
-----------------------
Sebastian hatar sitt liv, och han har inte sex.

A nation is born
----------------------
Det här vet ni säkert redan, men Fuck World har startat en nation. Det kommer skitmycket information om den snart, men vi garanterar att vi kommer att upprätthålla en armé.

2
--
Nuförtiden ser toby ut som en person som sysslar med hip/hop på fritiden. Läs om hip/hop på http://bustobi.blogspot.com

Fuck You Nyhetsbrev delas ut via E-brev i samband med högtider och vardagar.
Det handlar om
http://www.LG2S.se och sitcoms.
Om du inte vill ha oss, uppsök då genast
https://lg2s.se//fuckyou.php och följ några instruktioner.

Mycket Nöje!