Hur man slipper lumpen, steg för steg


Steg 1
Det är ju meningen att man ska komma till mönstringen en dag innan och sova med alla gulliga och snusluktande snubbar med ett täcke av papper. Om du nu inte vill ligga och lyssna på hur grabbsen släpper sig och fnissar ord som "fitta" så åk dit dagen efter. Bara du är där på förmiddagen. Du staplar in och berättar att du blev lite försenad och missade bussen. Säg att Gud stoppade dig.
Den dagen du skulle kommit så dricker du sprit istället. Mycket sprit. Mer än du druckit i hela ditt liv. Du kommer att vara dödsbakis dagen efter. Varför, kommer vi till sen.

Steg 2
Dags för IQ-testet. Gör här som du gör på internet. Slöklicka på random knappar. De kommer inte att tro att du är dum om du får usla resultat. De kommer att veta att du inte försökte och inte vill göra lumpen.

Steg 3
Antingen får du nu göra fysiktestet eller psykologen. Om du ska göra fysiktestet först så ska du tacka dig själv om du gick igenom steg 1. Du är bakis och darrig. Ingen gör bra ifrån sig när man är dödsbakis och du fejkar inte heller.
Eller så får du gå till psykologen. Tro inte att du kommer att lura honom. Alla skryter jämt om hur de lurade psykologen, genom att säga att ni var rädda för gröt och vapen etc. Det gjorde ni inte. Han träffar kids som dig varje dag och anledningen till att du slapp var för att du är en lögnaktig luffare som inte gör någon nytta. Det är exakt det du ska säga till honom/henne. Berätta att du ska göra allt för att motarbeta det svenska försvaret. Säg att du hatar vapen och är emot dem. Berätta att om du måste göra lumpen så ska du fan skjuta alla du ser.

Steg 4
Han kommer att förstå att du verkligen inte kommer att vara en tillgång för det svenska försvaret och fixa så att du slipper.

Steg 5
Rök en cigg