Däcka med byst


Först till att behandla ämnet byst. Byst är två saker. En staty som man bara ser huvudet och pattarna på. Statyerna är bra att ha om man vill minnas hur Bellman såg ut.
Eller så är det en gammal form av tuttar. Som man vet så är tuttarna ibland små och ibland stora. Bröst är hos många den enda goda egenskaper hos folk som har dem, och det speglar stort intellekt.
Vi på Lg2s tycker tvärtom.

Nu när vi alla vet vad det är så är det dags att kasta oss ut i däcka med byst-rymden. Att däcka med ett statybyst kan vara status men bara om man vaknar någonsin. Att däcka på ett par tuttbyst är status om man aldrig vaknar alls. Tuttar är ju mjuka så där kan man ligga för evigt enligt många diktatorer.
"På den här bysten kan jag ligga för evigt"
/ Stalin


Byst och och hans fiende


En sten som däckat med byst.

Men minns att frivilligt försöka däcka med byst är förenat med livsfara och en arg man. Livsfara eftersom flicktygen inte alltid gillar att man använder deras "melonizar" som kuddar och arg man eftersom många muséiägare inte gillar att man super och däckar på deras utställda byst. Det man får göra är att fråga snällt eller hota med vapen/granater.
Vapen för att det kan döda den bäste och granater för att den kan döda den värste eller en häst.