DRAGGEN ÄR TORR!


Svensk sommar är tätt förknippat med sällskapslekar. Vi har kubben för alla torrisar. Pinn för alla tuffingar. Under hökens vingar (kom) för alla gamers. Busimössan-leken för alla adrenalinejunkies. LG2S har i flera år lekt DRAGGEN ÄR TORR™. En sommarlek som blivit tradition på Urkult, men som vi hoppas se spelas på midsommarafton såväl som konfirmationsefterfesten.

Hur
Det första du behöver är ett större vattendrag. Ser du inget vattendrag i närheten får du söka på internet. Idealiskt är en iskall älv eller ljummen tjärn. Ta av dig ALLA (det här är viktigt) kläder. Känn skammen över din nakenhet. Släng dig i vattnet. Värm upp inför leken med några simtag. Skvätt vatten på den du håller kär. Dyk ner till botten för att aldrig återvända. När du känner dig redo är det dags för själva leken.
Flyt i magsimposition. Pressa ditt kön mot himmelen. Vifta händerna neråt och tryck din pelvis mot skyarna. Målet är att könet ska dyka upp över vattenytan. Sekunden "den" bryter ytspänningen och gör en "Rädda Willy" så skriker du "DRAGGEN ÄR TORR!"

Varför
Ja varför leker man något? Poängen med kubb är att vinna. Samma med Pinn. Men Under hökens vingar (kom) leker man mest för att det är kul att skrika "VILKEN FÄRG!?" och "SENAPSGUL!" Samma med Busimössan-leken, det har inga vinnare bara timmar av skoj. Sen spelar man många spel för att det är utmanande. DRAGGEN ÄR TORR™ är ganska svårt! Det är inte det lättaste att putta sina höfter över vattenytan mot gravitationen och vattenfriktionens önskan. Som att det inte vore nog, när du skriker "DRAGGEN ÄR TORR" så går luften ur dig och din kropp sjunker desto snabbare. Många har faktiskt sagt att DRAGGEN ÄR TORR™ är irl's svar på Dark Souls.

När
Dyk förbi LG2S corp i Norrland så kör vi några set DRAGGEN ÄR TORR™ i sommar. Är du osäker på var så sätt dig vid sjökanten och lyssna. Snart hör du de bevingade orden eka över klipporna. DRAGGEN ÄR TORR!

DRAGGEN ÄR TORR™ is a registered trademark of LG2S corp International. Any derivative works of the name and/or game are prohibited, and will be met with legal action movies.