Bröst


Det här är fan helt stört. LG2S har funnits i, vad, 5 år nu? Under hela tiden, med den grabbiga stämningen och avslappnade attityden till lösaktigt sex och ytlighet så har det skrivits en artikel om bröst! Tuttar! Boobies! Helvetesballonger! Bollar av Babylon!
Vad än sanningen är så har jag bestämt mig för att ta ställning i frågan. Det är dags att bryta tystnaden. Det är dags för er kära publik att få veta den mytomspunna sanningen; Vad tycker LG2S om bröst? Vad vet vi om dem? Vilken typ är favoriten?

Vi kan ju börja med att förklara för alla som inte vet så mycket om bröst. Det är alltså en slags pung som hänger på kvinnors (och vissa mäns) bröstkorg. I dem finns det körtlar, blod och fett. Utanpå finns det en knopp med ett hål i. I den är det meningen att man ska suga om man vill ha mjölk. Men det funkar bara ibland.

Många killar älskar bröst. Och de är sällan rädda för att erkänna det. Däremot kan favorittypen skifta brett. Vissa gillar små pojkaktiga platta bröst, medan andra kan bada i det som om det vore vatten. Freud hade nog haft en hel del att säga om dagens tuttmani. Hemska saker. Saker som kunde ödelägga folks sexliv. Men nu är alltså Freud död och ingen sörjer.
Lesbiska/bisexuella tjejer vet jag inte om de rent generellt gillar bröst. Men LG2S Forskarlag har åkt till Stockholm där alla lesbiska kvinnor bor och genomför en undersökning under skrivande stund.

Den moderna kvinnan har nog en rätt så platonisk relation till sina tits. Visst det är ju erogent där och så, men det är ju bara hemskt med tanke på att ens bäbis ska vara där och gegga runt. Det borde finnas ett sundare och mer naturlig metod för att ge barnet näring. Dropp kanske?

LG2S gillar bröst för att de påminner om skelande dödsögon som ser rakt in i din svarta hemska själ.

Jag skulle jättegärna vilja publicera en bild på ett par bröst, men LG2S har redan registrerats som porrsite en gång förr.

Äh. Vafan.

Såhär glad blir man av bröst