Falskt personnummer


Ja nu är det dags för LG2S att för ovanlighetens skull prata om något olagligt. Vi kan ju få det överstökat att vi inte uppmanar eller tar ansvar för något som ni gör med den här infon bla bla blaaaa.

Hur som helst, varför är det bra att ha ett falskt personnummer? Jomen framförallt är det bautabra när du ska planka. Då kan man sitta och nynna och säga att man inte har något leg med sig. Då frågar de efter ditt fullständiga personnummer. Antingen kan det vara att du ska vara under en viss ålder eller så ska du bara uppge det för att de ska skicka dig en faktura.

Är du då smart så har du gått in på personnummer.nu och genererat fram ett lämpligt nummer. Du har det i huvudet och uppger det lugnt.

Och ja, urkundsförfalskning är olagligt och skulle de nu sträcka sig efter walkie-talkien så är det nog bara att springa för livet vid närmsta station. Biljettvakter kan väl inte hålla kvar dig heller? Du kan ju skrika "det här är min station gah!" så kanske det verkar legitimt till och med.

Plus att det bara är Stockholm jag känner till som de har walkie-talkies och ens kollar upp personnummer och sånt.
Men i regel är det i få städer som de bryr sig att göra mer ifall de fyra sista siffrorna i personnumret faktiskt stämmer.

Regel nummer ett är som vanligt: Ta det lugnt!

Nu VET du i alla fall att det finns en sida som personnummer.nu.