Astrologi - Astral logik


Ja visst är det kul med skorpioner? Eller Vädurar. NEJ DET ÄR INTE KUUUL! Vi ÄR SKITARGA! GRRR!

Okej vi går med på att lilla björn ser exakt ut som en förhållandevis liten björn, men orions bälte ser ju ffs mer ut som ett snöre eller en liten kvist! Det stämmer inte, grekjävlar. Sluta ha fantasi va?

LG2S forskarlag har som vanligt tagit saken i egna händer och skapat LG2S egna astrologi. Ett stjärntecken för varje månad, mer än så behövs ej. Testa själv.

Vi räknar dock ej efter när du föddes utan när din mor befruktades av din fars säd. Det var ju då du blev till.
Brappa göra sig icke besvär.

Kolla här.

Förstorning.

1. Orions kvist (januario)
Här ser ni vad som vissa påstår är Orions bälte. Det är den ni kan navigera efter om ni är lite ovana, vid vår nya stjärnkarta. Men vi kallar den givetvis för vad den egentligen liknar.
Om du är befruktad i kvistens tecken så kommer du att få doppa nästa dag.

2. Batmans toolbelt (februario)
Rolig fakta är ju att Martin Timells mamma alltid blir befruktad i det här tecknet. Leonardo DiCaprio befruktade dessutom en liljekonvalj den här månaden. Tobias Grodmarks mamma är befruktad i februarios tecken. Hur som helst.
Du som är februariobarn borde lägga ner. Ingen bryr sig om du kan bygga en veranda. Dessutom får du säkert hjälp mellan klippen.

3. Stora monstret i skyn som ser dig (aprilio)
Ni har väl hört The Great Gig In The Sky av Depeche Mode? Det här är samma sak fast istället för ett stort gig är det ett stort monster som ser dig.
Även när det är molnigt *kuslig stämning*
Appropå rockmusik så blev faktiskt skivan The Dark Side Of The Moon av Twisted Sister, inspelad under aprilio månad. Säger väl allt? Aprilio har något kusligt över sig. Apriliobarn kan förväntas prata goja redan vid två dagars ålder.

4. ICA-kassen (majo)
Ser precis ut som en kasse, därav namnet. Kategori: Tecken med plastegenskaper.
Allas mamma som befruktas under majo månad får en stor låda på posten (eller har redan fått).

5. Leende Gurra G (junior)
Världens bästa tecken att ha en mamma som befruktades i. Du får pengar på banken, en schyst bil, två pitbulls och ett gott rykte. Inget kan stoppa dig nu.
Tyvärr blir du bara 20+ år gammal. Ledsen kompadre, kompanjon, kompis, kompartist, komplex.

6. Nike-loggan (julio)
Ser exakt ut som en logotyp som passar ett par skor. Nike har stämt himlen för copyright infridgement och fått rätt. Så du som har en mamma som är befruktad i Nike-loggans tecken är skyldig Nike 5000 spänn.

7. Stora dragg (augustio)
Håller man för ett öga så att man tappar sitt djupseende, så ser det ut som att stora dragg bara är 10 meter bort. Barn kan fara illa av detta. Dragg är ett finare ord för pillesnopp. En dragg kan se ut såhär eller såhär eller såhär. Men på himlen alltså som tre stjärnor i en rad.

8. Lilla dragg (septemberio)
Är egentligen inte mindre än stora dragg, utan bara längre från jorden. Det visste man förstås inte för 200 år sedan då LG2S forskarlag upptäckte den obscena konstelationen. Ett tag var det faktiskt åldersgräns på att vara utomhus eller kolla genom fönster och skorsten.

9. Nötterna (oktoberio)
Finns egentligen inte utan är två porrsatelliter som staten skickat upp för att spionera på oss. Därför är det extra kul att forskare kallar den för Nötterna. Den borde heta Lammet eller Spionerna.
Folk som har en mamma som är befruktad i nötterna kan vara hur snälla som helst, men luktar sådär skitigt som man gör efter en festival. Fast varje dag, från klockan sju på morgonen till klockan sju på kvällen, och tvärtom.

10. Pacman (novemberio)
Kallas postman i Kroatien. Blastman i Leksand. Och Båtsman i Stockholms skärgård. Men det korrekta namnet är alltså Pac-man.
De som har en mamma som blev befruktad i Pacman går på strejk och kommer aldrig åter. En del gör en taskig sallad, andra gör det inte, det är svårt att generalisera i tolv olika människotyper. En del gillar säkert myrkiss.

11. Pegasus (decemberio)
Det tolfte tecknet och det absolut sista. Sen blir det nyår och alla festar. Sen blir det orions kvist igen och det är ju inget vidare. Men pegasus är näst bäst efter Gurra G.

Vi får många frågor om folk som är befruktade i vad ni väljer att kalla marsio. Marsio är alltså en månad som inte finns, och därför finns inte ni.