Tjocka tjejer


Älskade, hatade, retade och ekonomiskt belastade. Som ordspråket säger; Barn har namn. Den tjocka tjejen har i miljoner år varit ett fenomen som väckt känslor med allt från facination till panik. Antagligen är det den äldsta subkulturen bland ungdomar som finns kvar än idag.

Många retar den tjocka tjejen för att den inte är lika slank som den smala tjejen. Detta går ut på att den tjocka tjejen inte kan attrahera en partner lika lätt då dess kroppsform faller utanför det generella idealet för hur en bra tjej ska se ut, därför retar folk dem. Det hela är mystiskt och inte riktigt utforskat.

En sak är dock bevisad och det är att smala tjejer får ha sex oftare än en tjock, statistiskt sett. Detta gör den tjocka tjejen till en bitter subkultur, som inte drar sig för att lyssna på Weeping Willows och Radiohead när det gäller att få utlopp för känslorna. Favoritlåten är Blue and alone, av just Weeping Willows.

Den tjocka tjejens motto är "Det är insidan och näsan som räknas".

De olika typer av tjock tjej som finns är:

Anorexiatjejen
Hon är inte tjock, men hon tror att hon är det. Jättesmal också, och döende, är hon, tror hon inte. Vilken överaskning de brukar få när de kollar sig i spegeln och ser att de snart ska svimma av matbrist. Håhå jaja.

Satta tjejen
Hälften smal, hälften tjock. Ofta korta också, vilket gör att de ser bredare ut. Rolig trivia är att hotpants i lack är det ruskigaste man kan se på en sån här tjej. Vill du ändå se det så rekommenderar vi Arvikafestivalen.

Jättetjocka tjejen
Lever och parar sig nästan bara i Nordamerika. Den här förgreningen finns det inte mycket att säga om. De är väldigt tunga helt enkelt. Försök kasta en så får du se att det inte går.

Negertjejen
Det här är ju antagligen den finaste av de tjocka tjejerna. Negertjejen har rumpa och byst som hela jävla Sundsvall. Att ha sex med en negertjej är enligt uppgift "som att rida på åtta arga drakar in i evigheten".

Bystmamman
Liknar negertjejen lite. Det är en sån där kvinna som alla mödrar borde vara. Stor som ett hus, beordrar dig att diska, sen gör du henne gravid. Ingen vågar kännas vid problemet förrän barnet föds.

Mulliga tjejen
Liknar den satta tjejen men har lite mer tjock tjej i sig än smal tjej. Fotar gärna sitt ansikte med fräcka miner och lägger ut på internet för kommentar. Communityt där alla mulliga tjejer hänger heter Bilddagboken. Där överbelastar de skiten ur servrarna med ansiktsbilder dagarna i ända. Bilddagboken måste byta personal varje vecka.

Kurviga tjejen
Misstas ofta för att vara tjock på det där dåliga sättet. Är det finaste som finns i hela världen. Förutom majonäs och jeans. Ser du en kurvig tjej ska du göra slicka murra-tecknet, dvs peacetecknet med tungan mellan. Då visar du att du bryr dig om hennes klitoris.

Bollen
En helt rund tjej. Tänk vad konstigt.


Detta kan man göra med en tjock tjej:

Sparka på den så att den börjar gråta. Då ringer den poliser och du får leva fängelseliv äntligen.

Klappa henne tills den spinner. Då kommer det fram en present.

Gå på bio med den. Jämför den med filmstjärnor. Jämför den sen med bilarna i filmen. Kom överens om vad som är mest likt.

Sminka den och berätta hur fin den är. Ta sen bort sminket och gör en besviken min så att den ser.

Ät upp den och bli proppmätt.

Ta med den till stranden och låt den tampas med måsar.

Pierca den och låt den sjunga i hårdrocksband. Om du har tur får du alla skivpengar som tack.Vi uppmanar alla tjocka tjejer att trycka på "Bidra" och berätta era hetaste tips.

Petrah: Sjuka elaka människa!!!

LG2S: Jaa, say it don't spray it!

carolina.93.larsson@hotmail.com: hahahah underbart!

LG2S: Roligt! Men inte underbart va?

Emelie: Du är ju för fan helt sjuk i huvudet?! Vaddå ''den''? Den personen är ju för fan en helt vanlig människa?

LG2S: Den här artikeln är verkligen en vattendelare.

Retad boll: Jag blev retad en gång för att jag såg ut som en boll.

LG2S: Tråkigt men har du testat att se ut som en kvist?