Utseendeskillnader - Internet till IRL


Tjejer:

Presentationsbilden - Hon ser het ut. Smink av finaste.. smink och ögon som gör att du bara.. gah! Smal är hon också.

Poserbilderna - Fortfarande en pudding. Men bilderna verkar suspekt onaturliga.. Som att någon manipulerat dem i ett bildredigeringsprogram. Och varför är allt fotat i så sjuka vinklar?

Festbilderna - Jisses. Hon såg ju inte alls lika bra ut. Men fortfarande håller hon måttet med råge. Men innerst inne känns det som att hon noga valt ut vilka bilder som kvalificerar för att hamna på nätet.

Verkligheten - Ni flörtar lite på nätet och träffas till sist. VAFAN! Hon såg ju inte alls ut sådär på internet! Hon väger ju minst 10 kilo mer i verkligheten och varför är inte brösten sådär upptrycka som de var på bilderna? Hennes näsa är sne. Och vad mycket smink hon har! Det såg du aldrig. Men visst fortfarande är hon påsättbar.

Osminkad - Ni ska till att pöka när hon kommer ut ur badrummet och har tvättat bort sminket. "Vacker utan spackel" sjöng J Hillson men han hade nog bara varit med tjejer som faktiskt ÄR vackra utan smink. Aja du är full efter några öl på krogen. Låt oss få det här överstökat.

Dagen efter, bakis - MEN VAD I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du rusar till din dator och kollar på presentationsbilden. Det där var absolut inte bruden du doppade inatt. Den där jävla "glädjeflickan" har lurat dig. Jävla smink. Jävla photoshop. Du hatar livet.Killar:

Presentationsbilden - Nåja, ser ju ut som en plastpåse men som kvinna har man inte mycket till valmöjligheter. Han kanske har en snygg kompis.
Det finns undantag men akta dig för varningstecknen.

Tips till killarna:
- Kolla bara festbilderna eller bilder som verkar fotade i "normala" sammanhang. Det är det närmaste du kommer verkligheten på internet.
- Se till att du ser henne utan smink innan du drar någon slutsats. Smink är bara massa färg och är INTE tjejen som hon egentligen ser ut. Så är det alltid, utan undantag.
- VAR INTE SÅ JÄVLA UTSEENDEFIXERAD!

Tips till tjejerna:
- Fåfänga/alternativa/sminkade killar har ofta samma regelsystem som det som gäller för tjejer.
- VAR INTE SÅ JÄVLA UTSEENDEFIXERAD!

Liknande info: Communitybilder