Rökig bulgur


Det här är egentligen inte en rätt i sig, utan snarare en metod för att kunna förgylla vilken rätt som helst, på ett sjukt billigt och näringsrikt sätt.

Trixet är:

Släng i en skopa bulgur
Släng i en lika stor skopa vatten
Släng i en skitliten skopa salt
Släng i en ganska liten skopa olja
Festa
När vattnet kokat bort så har du en stor jävla hög med bulgur som du måste göra dig av med
Gör då såhär att du häller liquid smoke på skiten. Vad fan är det? Jomen det är en liten flarra du köper på random välsorterad affär och som får vad som helst att smaka gott. Häll en knapp centiliter på din personliga bulgur, alltså pyttelite. Rör om. Du har god mat.

Om du vill vara lyxig kan det här funka som en enkel basvara att ha till t.ex stekta grönsaker och hummus. MMM! Fan vad sugen jag blev nu, trots att jag just åt en stor tallrik av skiten.

Det som gör bulgur bättre än t.ex ris och pasta är att det är enklare att koka och innehåller en massa protein istället för en massa tråkiga kolhydrater.